Λευτεριά στο ροζ φλαμίνγκο

Πότε μια τάση της μόδας έχει πλέον γίνει πασέ; Όταν την έχουν πάρει χαμπάρι οι άντρες.

Η απάντηση βασικά δόθηκε, αλλά θα πρέπει να επεκταθώ έστω λίγο. Το πατρόν του ροζ φλαμίνγκο, υπήρχε και πριν. Δεν δημιουργήθηκε φέτος. Απλώς, ήταν ένα σχέδιο το οποίο έβρισκες σε πιο εναλλακτικές εταιρίες ρούχων και φορούσαν πιο ενημερωμένες γυναίκες σχετικά με τη  μόδα.

Όπως όλες σχεδόν οι τάσεις όμως διαδόθηκε τόσο πολύ, που πλέον έχουν μάθει την ύπαρξη του ροζ φλαμίνγκο οι πάντες και το βλέπουμε παντού: Σε τσάντες, πετσέτες, μαγιό, ρούχα, κοσμήματα, ακόμη και σε φουσκωτά παιχνίδια για τη θάλασσα.

Καθώς αντιλαμβάνεσαι εσύ που αυτή τη στιγμή διαβάζεις αυτό το κείμενο και σέβεσαι τον εαυτό σου, ροζ φλαμίνγκο επιτρέπεται πλέον να δεις μόνο στο Αττικό ζωολογικό πάρκο ή ακόμα καλύτερα σε παραλία της Aruba, μέχρι αυτή η υστερία για το συμπαθέστατο πτηνό να περάσει.

Άν έχεις- που έχεις, όπως και έχω- κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ με ροζ φλαμίνγκο κρύψτο. Θα έλεγα κάψτο γιατί συνήθως τόσο εμπορικά σουξέ συνήθως καίγονται και δεν επανέρχονται στη μόδα, αλλά μου είναι τόσο συμπαθές το ροζ πτηνό που δε θα το έκαιγα όπως τη φούστα λαμπάντα.

Τα ροζ φλαμίνγκο ανήκουν στις παραλίες τους.

Έλενα Φάκου

Kεντρική φωτογραφία flickr.com/ Tambako the Jaguar

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *