To Fine Mess άνοιξε και σερβίρει αισθητική, νοστιμιά και προσιτή πολυτέλεια

Ο χώρος είναι minimal και chic. Το προσωπικό ευγενικό και πρόθυμο. Το φαγητό ανεπανάληπτο και τα ποτά πολύ ενδιαφέροντα. Η Αθήνα απέκτησε ένα Smokehouse και πρέπει πρώτα να εξηγήσουμε τι σημαίνει η κουλτούρα του και μετά απλά να πάμε να γευτούμε το κρέας του.

Το αυθεντικό Smokehouse λοιπόν παίρνει το όνομά του από τον τρόπο με τον οποίο ψήνεται το κρέας, κάτι το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει ένα καπνιστήριο μέσα στο οποίο το κρέας ψήνεται αργά και σε χαμηλή φωτιά για πάρα μα πάρα πολλές ώρες, από το πρωί έως και το βράδυ έχοντας πάνω του μονάχα αλάτι και πιπέρι.

Η chef Έλενα Καπέρδα, την οποία ξέρουμε και αγαπάμε επειδή φτιάχνει τα πιο ευφάνταστα και νόστιμα γλυκά της πόλης από το brand της «Lick the Spoon»βάζει την υπογραφή της στο μενού.

Ο Κωστής και ο Διονύσης Μπαστιάς , βλέπε «Κόκκινη Σβούρα» βάζουν την εμπειρία τους στην εστίαση και η Παυλίνα Θανοπούλου που είναι master στην εξυπηρέτηση της σάλας βάζει και το χαμόγελο.

Αυτή η υπέροχη παρέα βρίσκεται πίσω από το νέο εστιατόριο Fine Mess που άνοιξε στο 73 της Σκουφά στο Κολωνάκι και σας περιμένει να βιώσετε τη «Licking finger and fine dinning» εμπειρία.

Mπορείτε να τσεκάρετε το πρώτο αυθεντικό smokehouse της χώρας ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *