Στο ΜΟΜΟ ότι φας κι ότι πιείς θα σου αρέσει

Ένα βράδυ Παρασκευής έφαγα σε ένα μαγαζί το πιο νόστιμο τοστ στης ζωής μου. Ήταν στο ΜΟΜΟ, που προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό τιμής-προϊόντος και έχει δώσει βάρος σε πιάτα και ποτά προσιτά μεν ποιοτικά δε.

Το ΜΟΜΟ ήταν γεμάτο. Τόσο γεμάτο που έπρεπε να παραγγείλω για να καταλάβω το λόγο. Η εξυπηρέτηση ήταν άμεση και τα παιδιά του service ευγενέστατα. Η κουζίνα του ανοιχτή, κάτι που συνηθίζεται σε πολύ ακριβά εστιατόρια. Το ΜΟΜΟ δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από αυτά.

Η παραγγελία μου ήταν ένα τοστ με κοτόπουλο και μια λεμονάδα με σιρόπι βανίλιας και φράουλα. Θα μπορούσα να πω ότι ήταν το πιο παιχνιδιάρικο δείπνο μου εδώ και χρόνια. Το πιάτο απλό μεν, αλλά φρεσκότατο, με καλές πρώτες ύλες και νοστιμότατο. Η λεμονάδα μου, γουλιά και ταξίδι. Ο λογαριασμός; Όνειρο. Με μόλις 10 ευρώ είχα ευχαριστηθεί την έξοδό μου όσο λίγες φορές.

Δεν είμαι ο τύπος που αναζητά το οικονομικό φαγητό, αλλά δε γίνεται να μην το εκτιμήσω όταν είναι τόσο μα τόσο αξιοπρεπές ακόμη και σε σχέση με πολύ ακριβότερα. Το ΜΟΜΟ είναι ένα μαγαζί που σέβεται τα πιάτα του. Απευθύνεται σε όλους και τα καταφέρνει και με το παραπάνω. Αν είστε από την Καλλιθέα, αποκλείεται να μην το ξέρετε. Αν είστε από οπουδήποτε αλλού πρέπει να το γνωρίσετε. Θα το απολαύσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Σαπφούς 95, Καλλιθέα

21 0956 2300

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *