Με τα περισσότερα sex toys χρειάζεται και λίγη προσπάθεια: Με τον κλειτοριδικό δονητή Sona 2 δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απολύτως

O δονητής με ηχητικά κύματα επαναπροσδιορίζει αυτός από μόνος του τον τρόπο που έρχεσαι σε οργασμό. Μάλιστα είναι τόσο αποδοτικός, που μπορεί να σε φέρει σε οργασμό ακόμη και πάνω από το εσώρουχό σου. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

H κλειτορίδα είναι σαν ένα παγόβουνο: όχι στις ιδιότητες αλλά στον τρόπο με τον οποίο εμφανίζεται στο σώμα μας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το μικρό αυτό στρογγυλό τμήμα της που φαίνεται εξωτερικά στο σώμα μας από κάτω έχει συνέχεια: η κλειτορίδα έχει περίπου το μέγεθος ενός πέους , χιλιάδες νευρικές απολήξεις και εκτείνεται βαθιά μέσα στο κορμί. Επίσης είναι το μοναδικό όργανο στο ανθρώπινο σώμα που είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά και μόνο για ηδονή.

roundup feels GIF

Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος που ο κολπικός οργασμός σύμφωνα με πολλούς ειδικούς είναι μια ψευδαίσθηση, καθώς είναι και πάλι κλειτοριδικός, απλώς έχει διεγερθεί το  μεγαλύτερο και εσωτερικό τμήμα της κλειτορίδας το οποίο δεν βλέπει κανείς και έτσι συμπεραίνει ότι ήρθε σε οργασμό κολπικά. Τελικά μάλλον όχι: και πάλι η κλειτορίδα έχει κάνει το θαύμα της. Αν θέλεις να boost άρεις στο έπακρο λοιπόν τον οργασμό σου, το Sona 2 είναι το sex toy το οποίο χρειάζεσαι.

Δεν στοχεύει στη διείσδυση, δηλαδή δεν είναι dildo υπό την έννοια ότι δεν μπαίνει μέσα στο γυναικείο σώμα. Είναι όμως δονητής επειδή διαθέτει την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία στα ερωτικά βοηθήματα και χρησιμοποιεί ηχητικά κύματα που χωρίς άμεση επαφή προσφέρουν γρήγορη και ευχάριστη διέγερση η οποία οδηγεί πάντοτε και ανεξαιρέτως σε οργασμό.

Το μόνο που έχει να κάνει μια γυναίκα είναι ακουμπήσει το στόμιο στην περιοχή της κλειτορίδας της και να ελέγξει την ένταση των ηχητικών κυμάτων. Θα βιώσει μια μοναδική εμπειρία, η οποία δεν θα ξεθυμαίνει με την επανάληψη: κάθε μα κάθε φορά θα βιώνει έναν ανεπανάληπτο οργασμό. Χωρίς υπερβολή. Το Sona2 είναι το sex gadget που μπορεί να φέρει σε οργασμό ακόμα και γυναίκες οι οποίες δεν τον έχουν ξαναβιώσει ποτέ. Θα τον βρεις εδώ

Related Posts

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
spot_img

Recent Stories

Rebel Chic