Τhe Creatures: εκεί που το pet grooming είναι εμπειρία και όχι απλή περιποίηση

Όταν περάσει κανείς έξω από το The Creatures, υποψιάζεται πως είναι ένα πολύ διαφορετικό pet shop. Όταν όμως μπει μέσα, αντιλαμβάνεται πλήρως, ότι είναι ένα μοναδικό luxury concept για όλα τα κατοικίδια – και τους γονείς τους- που αξίζει να γνωρίσει κανείς.

Η διακόσμηση είναι κινηματογραφική και η αγάπη για τους παπαγάλους εμφανέστατη: πολλά και διάφορα είδη παπαγάλων ζουν – και βασιλεύουν- στα όμορφα και ευρύχωρα κλουβιά τους μαζί με το ταίρι τους ή πετούν ελεύθερα στο χώρο και αν είσαι τυχερός κάθονται στον ώμο σου ή σου μιλάνε.

Μεγάλες όμορφες καθαρές μπανιέρες και έμπειροι groomers περιμένουν τα σκυλάκια και τα γατάκια να κάνουν το μπάνιο τους και να περιποιηθούν το τρίχωμά τους αντίστοιχα και στις non covid περιόδους, οι γονείς του pet, μπορούν να απολαύσουν ένα ρόφημα στο bar του The Creatures αναμένοντας να ολοκληρώσει το spa του ( ναι πολύ καλά διαβάσατε, υπάρχει αυτή η δυνατότητα).

Προσωπικά πήγα στο The Creatures την Πέρσικη γάτα μου, την Cat, να κάνει μια πλήρη περιποίηση του υπέροχου λευκού τριχώματός της και σε μιάμιση ώρα την παρέλαβα πιο όμορφη και καθαρή από ποτέ. Δεν μπόρεσα να παραμείνω στο χώρο διότι βρισκόμασταν σε περίοδο καραντίνας όμως όταν την πήρα δεν την είδα καθόλου στρεσαρισμένη κι αυτό με έκανε διπλά χαρούμενη διότι κατάλαβα ότι πέρασε καλά στα χέρια των ειδικών του καταστήματος.

Μύριζε υπέροχα, ήταν χτενισμένη στην εντέλεια, οι κόμποι στα μαλλιά της είχαν εξαφανιστεί, είχε κομμένα νύχια, καθαρά αυτάκια και το τρίχωμά της ήταν τριμμαρισμένο στα σημεία που έπρεπε για να μην λερώνεται όταν χρησιμοποιεί την άμμο της. Πάνω απ όλα όμως, ήταν ήρεμη. Κι αυτό με έκανε χαρούμενη διότι οι γάτες είναι δυσκολότερο από τους σκύλους να ανεχθούν τέτοιες περιποιήσεις, παρόλο που οι Περσίας συγκεκριμένα είναι νωχελικές και δεν επιτίθενται: όσο να είναι, πρόκειται για γάτες.

Ακριβώς λοιπόν επειδή το The Creatures πέρασε το δύσκολο τεστ με το grooming της Cat μου, και επειδή είδα αρκετά χαρούμενα σκυλάκια στο χώρο να κουνάνε τις ουρές τους στο χώρο όταν βρέθηκα εκεί – όλες οι περιποιήσεις γίνονται στη σάλα του καταστήματος σε εμφανή χώρο και όχι σε κάποιο δωμάτιο στο πίσω μέρος του μαγαζιού- σκέφτηκα πως θα έπρεπε να μοιραστώ αυτά τα πολύ καλά νέα με άλλους γονείς κατοικιδίων, οι οποίοι θα ήθελαν να βρουν έναν ξεχωριστό, ιδιαίτερο και πολυτελή χώρο για την περιποίηση των παιδιών τους.

Το The Creatures είναι μια συνολική εμπειρία και όχι μια απλή περιποίηση και αυτό είναι που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα καταστήματα της κατηγορίας του. Καθαρά, χαρούμενα ζώα, όμορφες φωτογραφίες τους στο instagram, επαγγελματισμός, τήρηση των κανόνων υγιεινής και καθόλου στρες είναι το κοκτέιλ της επιτυχίας του: και πολλοί μα πραγματικά πολλοί πολύχρωμοι παπαγάλοι να πετούν τριγύρω.

Για περισσότερες πληροφορίες Τhe Creatures στο Facebook

Related Posts

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
spot_img

Recent Stories

Rebel Chic