Τρεις δονητές που μπορείς να κάνεις δώρο σε μια γυναίκα για να τους χρησιμοποιεί και να σε σκέφτεται

Ανεξάρτητα με το αν μια γυναίκα βρίσκεται σε σχέση ή όχι το παιχνίδι με τον εαυτό της είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Είτε μια γυναίκα κάνει σεξ με έναν σύντροφο είτε όχι, στο συρτάρι της πρέπει πάντοτε να υπάρχει μια μικρή συλλογή από δονητές και ομοιώματα ώστε να μπορεί ανά πάσα στιγμή θελήσει να τους χρησιμοποιήσει εξερευνώντας ξανά και ξανά το σώμα και τα θέλω της. Επιεσκέφθηκα το πιο κομψό και ενημερωμένο ηλεκτρονικό sex shop και σας δείχνω τις επιλογές μου.

Εδώ θα ήθελα να διευκρινήσω ότι με τον όρο δονητές, περιγράφεται κάθε ερωτικό βοήθημα που διαθέτει λειτουργία δόνησης. Ένας δονητής μπορεί να είναι ομοίωμα, δηλαδή να μοιάζει με αληθινό πέος κάτι που τον καθιστά ρεαλιστικό ή να έχει πιο αφηρημένο σχήμα. Επίσης υπάρχουν δονητές για την κλειτορίδα οι οποίοι δεν προσφέρονται για διείσδυση καθώς και πρωκτικοί δονητές. Τέλος κυκλοφορούν και διπλοί δονητές οι οποίοι προσφέρουν ταυτόχρονα κολπική και πρωκτική διείσδυση καθώς και οι λεγόμενοι δονητές wand massagers οι οποίοι ουσιαστικά προσφέρουν έντονη διέγερση σε ολόκληρο το σώμα όπως ένα αισθησιακό μασάζ.

Παίρνοντας ως δεδομένο ότι μια γυναίκα θα έχει κάθε φορά και ανάγκη για κάτι διαφορετικό, θεωρώ ότι στη συλλογή της πρέπει να έχει και τα αντίστοιχα ερωτικά παιχνίδια ώστε να μπορέσει να πετύχει την κατάλληλη διέγερση. Έτσι λοιπόν αρχικά καλό θα ήταν να επιλέξει έναν ρεαλιστικό δονητή στις διαστάσεις που την ικανοποιεί και στο χρώμα και σχέδιο της αρεσκείας της. Το ρεαλιστικό αυτό ομοίωμα προσφέρει όσο το δυνατόν πιο αληθινή εμπειρία καθώς αντιγράφει πιστά το ανδρικό πέος. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και είναι το πιο βασικό sex toy, ο δονητής ομοίωμα αποτελεί το best seller της βιομηχανίας ερωτικών βοηθημάτων.

Ο δεύτερος δονητής στον οποίο θα πρέπει να επενδύσει μια γυναίκα είναι οπωσδήποτε ένας κλειτοριδικός καθώς η κλειτορίδα της είναι και το βασικό όργανο το οποίο της προσφέρει ευχαρίστηση. Ο στοχευμένος αυτός δονητής μπορεί να είναι κάποιος μικρός που να ερεθίζει εξωτερικά το αιδοίο και την ευρύτερη περιοχή των γεννητικών της οργάνων ή κάποιος hi tech με κύματα αέρα ο οποίος προσφέρει έντονη και ευχάριστη διέγερση ακόμα και σε γυναίκες οι οποίες έρχονται πολύ δύσκολα σε οργασμό. Οι νέας γενιάς δονητές με κύματα αέρα θεωρούνται τα sex toys που μπορούν να φέρουν σε οργασμό ακόμα και γυναίκες οι οποίες προηγουμένως ήταν ανοργασμικές και αποτελούν την τελευταία πρόταση της τεχνολογίας στον τομέα των ερωτικών βοηθημάτων. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά στους δονητές με ηχητικά κύματα είναι ο Lelo.

Και τέλος, ο τρίτος δονητής τον οποίο αξίζει να έχει μια γυναίκα στη διάθεσή της είναι ένας πρωκτικός  διότι και αυτός προσφέρει τις δικές του συγκινήσεις και προετοιμάζει μια γυναίκα για να αποκτήσει μια καλύτερη σχέση με το «απαγορευμένο» σεξ της «πίσω πόρτας» που όταν το γνωρίσει καλύτερα και το απενοχοποιήσει θα της προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης. Με έναν πρωκτικό δονητή ή ένα πρωκτικό ομοίωμα μια γυναίκα ερεθίζει έμμεσα το σημείο g της και μπορεί να χαρίσει ανεπανάληπτους οργασμούς στον εαυτό της με αποτέλεσμα να ορκίζεται τελικά στο όνομά του. Καλή κίνηση είναι να επενδύσει και σε ένα σετ πρωκτικών δονητών. 

Related Posts

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
spot_img

Recent Stories

Rebel Chic