Doxy: Εξηγούμε τι συμβαίνει επιτέλους με το πιο δημοφιλές ερωτικό βοήθημα στον κόσμο

Post date:

Author:

Category:

Γιατί ένα wand massager έχει κάνει τις γυναίκες να παραμιλούν;

Tα sex toys έχουν μπει για τα καλά πλέον στη σεξουαλική ρουτίνα των γυναικών είτε εκείνες τα χρησιμοποιούν μόνες τους είτε μαζί με το σύντροφό τους κάνοντας έτσι την σχέση τους πιο πλουραλιστική.

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά ερωτικά βοηθήματα για γυναίκες με τους δονητές και τα ομοιώματα – προσοχή είναι δυο διαφορετικά πράγματα – να κερδίζουν ως τώρα τουλάχιστον τις προτιμήσεις των κοριτσιών όταν ξέρουμε τι κάνουν μόνα τους.

Έτσι ξαφνικά όμως, εμφανίστηκε στα sex shops το Doxy και οι γυναίκες που το έχουν δοκιμάσει oρκίζονται στο όνομά του. Το new intro λοιπόν δεν είναι ούτε ένας συνηθισμένος δονητής αλλά ούτε και ένα ομοίωμα το οποίο οδηγεί τις γυναίκες στον οργασμό και that’s all.

To Doxy λοιπόν είναι ένα Wand Massager και βασίζεται σχεδιαστικά σε μια πολύ δυνατή και βαριά συσκευή για μασάζ το λεγόμενο Hitachi Magic Wand και ο σχεδιασμός του πήρε 2 ολόκληρα χρόνια.

Το 2013 το εμπιστεύτηκαν 2 μεγάλες εταιρείες με προϊόντα ενηλίκων και από εκεί και πέρα η πορεία του Wand Massager με το όνομα Doxy ξεκίνησε να γίνεται λαμπρή.

Τι το κάνει όμως να είναι πραγματικά η ναυαρχίδα των sex toys; Όχι δεν είναι καθόλου πολύπλοκο, αντιθέτως έχει μονάχα τρεις συγκεκριμένες: on/off, up, down.

Προκαλεί ισχυρότατες δονήσεις οι οποίες επηρεάζουν όλο το σώμα, εκεί δηλαδή που επιθυμεί κάποιος να το ακουμπήσει, οι οποίες όμως δεν περνούν στο χέρι, επομένως δεν κουράζει κατά τη χρήση του.

Το Doxy λοιπόν, μπορεί να διαπεράσει και να διεγείρει όλες τις ερωτογενείς ζώνες του σώματος στο έπακρο με την απίστευτη δυναμική του χωρίς να κουράζει το άκρο το οποίο το κρατάει.

Το πιο εξελιγμένο μοντέλο είναι το Doxy Number 3 και πρόκειται για ένα μικρότερο σε μέγεθος wand massager με τις ίδιες ακριβώς δυνατότητες με τα παλαιότερα.

Καταφέρνει επομένως να ερεθίσει ολόκληρο το σώμα και να προσφέρει έντονη και ξεκούραστη διέγερση στις ερωτογενείς ζώνες και την κλειτορίδα απογειώνοντας κάθε οργασμό.

Frida Kahlo: “Να βρεις έναν εραστή που να σε κοιτά σαν κάτι μαγικό”

Μια ρετροσπεκτίβα στη ζωή της σουρεαλίστριας ζωγράφου που έμεινε στην ιστορία τόσο για την τέχνη της όσο και για τις φεμινιστικές της ιδέες.Παρόλα τα...

Πως είναι να μεγαλώνεις κάνοντας παρέα περισσότερο με αγόρια;

Eξηγώ γιατί οι δικοί μου καλύτεροι φίλοι ήταν από μικρή γένους αρσενικού. Και γιατί έχω αυτές τις κολλητές που έχω: σκεφτόμαστε και συμπεριφερόμαστε σαν...

Doxy: Εξηγούμε τι συμβαίνει επιτέλους με το πιο δημοφιλές ερωτικό βοήθημα στον κόσμο

Γιατί ένα wand massager έχει κάνει τις γυναίκες να παραμιλούν; Tα sex toys έχουν μπει για τα καλά πλέον στη σεξουαλική ρουτίνα των γυναικών είτε...

Τρεις δονητές που μπορείς να κάνεις δώρο σε μια γυναίκα για να τους χρησιμοποιεί και να σε σκέφτεται

Ανεξάρτητα με το αν μια γυναίκα βρίσκεται σε σχέση ή όχι το παιχνίδι με τον εαυτό της είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Είτε μια γυναίκα...

Τhe Creatures: εκεί που το pet grooming είναι εμπειρία και όχι απλή περιποίηση

Όταν περάσει κανείς έξω από το The Creatures, υποψιάζεται πως είναι ένα πολύ διαφορετικό pet shop. Όταν όμως μπει μέσα, αντιλαμβάνεται πλήρως, ότι είναι...

David Bowie: πέντε χρόνια από το θάνατο του λευκού λεπτού Δούκα

Ο David Bowie ήταν αυτος ο παράξενος τύπος, που η φύση τον προίκισε με δυο μάτια σε διαφορετικό χρώμα και πολύ -μα πάρα πολύ...