Art Lashes

image

Πώς θα σας φαινόταν να κοιμόσασταν και να ξυπνούσατε έχοντας υπέροχες, πυκνές, μακριές βλεφαρίδες σα να έχετε χρησιμοποιήσει την καλύτερη mascara του εμπορίου;

image

H Aνθή είναι η καλή νεράιδα που με το μαγικό της χεράκι κάνει την πιο σημαντική λεπτοδουλειά ομορφιάς πάνω μας: Επεκτείνει τις βλεφαρίδες μας!

Σε εναν πολύ μοντέρνο και κομψό χώρο, η Ανθή τοποθετεί ψεύτικες βλεφαρίδες πάνω στις δικές μας με προσοχή και ασφάλεια χαρίζοντάς μας ενα μυστηριώδες και υπέροχο βλέμμα που θα κάνει όλα τα υπόλοιπα να καρφωθούν πάνω μας!

Η ώρα περνάει ευχάριστα γιατί όλα είναι όπως πρέπει ! Ακόμη και το ειδικό ανεμιστηράκι με το οποίο στεγνώνει τις καινούριες μας βλεφαρίδες αναδύει ενα υπέροχο άρωμα το οποίο μας χαλαρώνει και μας αναζωογονει.

Όταν τελειώσει η διαδικασία και δείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη θα αναρωτηθείτε για το πρίν: «Γιατί η φύση στάθηκε τόσο …φειδωλή με τις βλεφαρίδες μας»; …Mην ανησυχείτε κορίτσια ! Για αυτό υπάρχει η Ανθή !!! Για το υπέροχο μετά !!!

image

Τι είναι τα extensions (επέκταση) βλεφαρίδων;

Η επέκταση βλεφαρίδων είναι μια δημοφιλής νέα τεχνική που σας δίνει τη δυνατόττητα να επεκτείνετε και να δώσετε όγκο στις φυσικές σας βλεφαρίδες. Η τεχνική αυτή βασίζεται στη τοποθέτηση συνθετικών βλεφαρίδων που δημιουργούν μια καμπύλη ώστε να δίνουν ένα φυσικό αποτέλεσμα. Κάθε τρίχα εφαρμόζεται σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά με μια ειδικά σχεδιασμένη κόλλα που χαρίζει φυσικόαποτέλεσμα, όμορφη και ξεχωριστή εμφάνιση. Η επέκταση βλεφαρίδων είναι η τέλεια επιλόγή για μια ειδική περίσταση ή ακόμα και για καθημερινή χρήση. Δεν προσθέτουν καθόλου βάρος και έτσι δεν μπορούν να βλάψουν τις φυσικές σας βλεφαρίδες με αποτέλεσμα να μπορείτε να τις φοράτε μόνιμα. Κοιτάζοντας στον καθρέφτη, θα βλέπετε μία ανανεωμένη, φρέσκια και πιο σαγηνευτική πλευρά του εαυτού σας.

Είναι επιβλαβής για τις φυσικές μου βλεφαρίδες η τοποθέτηση επεκτασεων βλεφαρίδων;

Καθόλού! Οι επέκτασεις βλεφαρίδων εφαρμόζονται στις δικές σας βλεφαρίδες μία προς μία (χωρίς να αγγιζουν το δέρμα) με μια ειδικά σχεδιασμένη κολλα που δημιουργηθηκε αποκλειστικά για την επεκταση βλεφαρίδων και ειναι απολυτα ασφαλης . Αυτή η νέα τεχνική δεν είναι επιβλαβής για τις φυσικές σας βλεφαρίδες. Η κόλλα στεγνώνει με τέτοιον τρόπο ώστε να επιτρέπει στις βλεφαρίδες ευελιξία και άνεση.

Είναι ασφαλής;

Ναι. Οι επεκτασεις εφαρμόζονται στις φυσικές σας βλεφαρίδες διχως ν’αγγίζουν το δέρμα. Η διαδικασία εφαρμογής είναι πολύ χαλαρωτική και καθόλου επίπονη, ωστόσο, μια λανθασμένη εφαρμογή από ανειδίκευτο τεχνικό μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο φυσικες σας βλεφαρίδες. Σας προτείνουμε να εμπιστεύεστε μόνο πιστοποιημένους τεχνικούς που ειδικέυονται στην τοποθέτηση επεκτασεων βλεφαριδων.

Ποιά είναι τα πιο συνηθισμένα είδη επεκτασεων βλεφαρίδων;

Υπάρχουν τρεις τύποι επεκτασεων βλεφαρίδων : συνθετικό, μετάξι και φυσικη τριχα βιζον (mink)

Πως δείχνουν οι επιπρόσθετες βλεφαρίδες μετά την εφαρμογή;

Με την κατάλληλη εφαρμογή, δηλαδη τοποθετοντας μια συνθετική βλεφαρίδα πανω σε μια φυσική, το αποτέλεσμα είναι φυσικό και αληθοφανες. Κανείς δεν θα καταλάβει ότι φοράτε επεκτασεις βλεφαρίδων. Όλοι θα νομίζουν ότι γεννηθήκατε με αυτές.

Πόσος είναι ο χρόνος ζωής των επεκτασεων βλεφαρίδων;

Όταν εφαρμόζονται σωστά, οι επιπρόσθετες βλεφαρίδες θα διαρκέσουν οσο και ο κύκλος ζωής των φυσικών σας βλεφαρίδων ο οποίος είναι περίπου 90 ημέρες. Φυσικά ο κύκλος ζωής τους εξαρτάται και απο τις καθημερινές δραστηριότητες του καθενός, αλλά σε γενικές γραμμές η συντήρηση είναι απαραίτητη κάθε 3 με 4 εβδομάδες.

Πόσο συχνά πρέπει να κανω συντηρηση;

Σας συνιστούμε να κάνετε συντηρηση κάθε 3 με 4 εβδομάδες. Αν δεν γίνει το γέμισμα εγκαίρως, οι επεκτάσεις των βλεφαρίδων σας θα πέσουν και θαχρειαστείτε νέα τοποθέτηση. Για μια συντηρηση απαιτείται κατά μέσο όρο περίπου 1 έως 1,5 ώρα.

Μόνιμες βλεφαρίδες ή ημιμόνιμες βλεφαρίδες ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δύο;

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα μαλλιά μας έτσι και οι βλεφαρίδες μας μεγαλώνουν και πέφτουν. Στην πραγματικότητα χάνουμε μεταξύ δέκα-δεκαπέντε βλεφαρίδες κάθε μήνα. Ο όρος «ημιμόνιμες» αναφέρεται στις επεκτάσεις βλεφαρίδων οι οποιες πέφτουν πριν απο τις φυσικες μας. Απο την άλλη – εάν οι επεκτάσεις βλεφαρίδων μένουν σταθερές καθόλη την διαρκεια του κύκλου ζωής των φυσικών μας ( κατά μέσο όρο 2-3 μήνες) , ο όρος «μόνιμες» είναι και ο πιο κατάληλος.

Μπορώ να κολυμπήσω, να κάνω ντους, να ασκούμαι ή να επισκεπτομαι σπα καθώς φοράω τις επεκτάσεις βλεφαρίδων;

Ναι. Με την ειδικά σχεδιασμένη αδιάβροχη κόλλα που χρησιμοποιούμαι μπορείτε να κάνετε ντους,να κολυμπησετε, να ασκηθειτε κ.α

Μπορώ να χρησιμοποιήσω μάσκαρα στις επεκτάσεις βλεφαρίδων;

Ναι, αν και η μάσκαρα δεν είναι αναγκαία μιας και οι επεκτάσεις μας δίνουν την ψευδαίσθηση ότι ήδη φοράμε μασκαρα. Παρόλα αυτά θα πρέπει ναχρησιμοποιείτε μάσκαρα με βάση το νερό η οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για χρήση σε επεκτάσεις βλεφαρίδων. Ωστόσο θα πρέπει να ακολουθείται ειδική φροντίδα για την αφαιρεση της.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ψαλίδι βλεφαρίδων στις επεκτάσεις βλεφαρίδων;

Δεν ενδύκνειται η χρήση ψαλιδιού βλεφαρίδων στις επεκτάσεις καθώς θα καταστρεψει τόσο τις επεκτάσεις όσο και τις φυσικές σας βλεφαρίδες. Οι επεκτάσεις έχουν απο μόνες τους φυσική καμπυλότητα.

Πως να φροντίζω τις επεκτάσεις βλεφαρίδων;

Αποφεύγουμε την επαφή με το νερό για 12-24 ώρες μετά την εφαρμογή (ώστε να μπορέσει να σταθεροποίηθει η κόλλα )

Για τις πρώτες 2 μέρες μετά την τοποθέτηση είναι προτιμότερο να αποφύγετε το κολύμπι την σάουνα ή τα ατμόλουτρα.

Εαν φορεσετε μάσκαρα εφαρμόστε την απο την μέση της επέκτασης και πάνω αποφεύγοντας την ρίζα. Μην χρησιμοποιείτε αδιάβροχη μάσκαρα, παρα μόνο μάσκαρα με βάση το νερό.

Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε προιόντα ομορφιάς με βάση το λάδι στην περιοχή γύρω απο τις βλεφαρίδες. Συμπεριλαμβανομένων make-up,ντεμακιγιάζ, ή ενυδατικές κρέμες. Το λάδι που εμπεριέχουν αυτά τα προιόντα επηρεάζει την διάρκεια ζωής της κόλλας.

Μην χρησιμοποιείτε ψαλίδι βλεφαρίδων

Μην τρίβετε και τραβάτε τις βλεφαρίδες σας (κάτι τετοιο μπορεί να τραυματίσει τις φυσικές σας βλεφαρίδες)

Μην βάφετε και μην κάνετε περμαναντ στις επεκτάσεις βλεφαρίδων.

Ποια είναι η μέθοδος και ποσός χρόνος χρειάζεται για την εφαρμογή;

Η διαδικασία τοποθέτησης διαρκεί περιίπου 2.5 ώρες όταν εφαρμόζεται απο εξειδικευμένο τεχνικό έχοντας τα μάτια σας κλειστά. Η διαδικασία είναι άνετη, ξεκούραστη και χαλαρωτική. Αρχικά ο τεχνικός απομονώνει τις κάτω βλεφαρίδες με ένα ειδικό κάλυμμα που διευκολύνει την εφαρμογή. Οι επεκτάσεις τοποθετούνται μια μια (one by one method) πανω στις φυσικες βλεφαρίδες και 1 με 2 χιλιοστά πάνω απο την ρίζα (όχι στο δέρμα).

Πως να επιλέξω το στυλ που μου ταιριάζει;

Συζητώντας μαζί σας βλέπουμε πρώτα πιο στύλ σας ενδιαφέρει και στην συνέχεια αξιολογούμε τον βαθμό ανεκτικότητας των φυσικών σας βλεφαρίδων ώστε να γίνει η κατάλληλη επιλογή του μήκους, πάχους και καμπυλότητας που σας ταιριάζει.

image

lash3

Info:

Ανθή Βεντούρη

Αrt Lashes

https://www.facebook.com/pages/Art-Lashes/402303389872397?fref=ts

6949898066

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *