Στο Le massage έχουν βρει το νόημα. Το μασάζ δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη.

Mίνιμαλ κέντρα για μάξιμουμ παροχές.

Στην Ελλάδα αργήσαμε πάρα πολύ να αγκαλιάσουμε την φιλοσοφία της μάλαξης. Παλαιότερα ήταν κάτι που σπάνιζε και όταν άρχισε να εμφανίζεται, είχε περάσει στον κόσμο σαν μια πολυτελής υπηρεσία η οποία ήταν δυσεύρετη και «περιττή». Όλη αυτή η νοοτροπία που υπήρχε ήταν εντελώς λάθος. Το μασάζ και όλα τα είδη του είναι άκρως απαραίτητα για την ευεξία, την καλή υγεία και την περιποίηση του εαυτού μας διότι μας χαλαρώνει, μας τονώνει και μας αποτοξινώνει από το καθημερινό στρες και τις αγχώδεις σκέψεις.

Αυτό ακριβώς είναι που κατάλαβε και προσφέρει το Le Massage.

H αλυσίδα καταστημάτων Le Massage προσφέρει άψογες παροχές, , ποικιλία στα είδη του μασάζ και πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές σε έναν περιποιημένο χώρο με άριστες συνθήκες υγιεινής και φιλικό προσωπικό το οποίο συμπεριφέρεται με επαγγελματισμό και ζήλο.

Στο Le Massage θα βρει κανείς την ουσία της θεραπευτικής και χαλαρωτικής μάλαξης χωρίς περιτυλίγματα τα οποία δεν έχουν νόημα και αποτελούν κόλπα του marketing για να ανεβάζουν απλά το κόστος. Ειναι κέντρα τα οποία δίνουν αποτέλεσμα, ποιότητα και χαμόγελο σε τιμές που ανταποκρίνονται στο προφίλ του μέσου Έλληνα.

Προσωπικά επισκέπτομαι το Le Massage στο Χολαργό και έχω μείνει εντυπωσιασμένη από την ευγένεια του προσωπικού και από την ποιότητα των υπηρεσιών. Έχοντας επισκεφθεί πληθώρα κέντρων σπα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και έχοντας μεγάλη εμπειρία σε όλα τα είδη θεραπειών ανά τον πλανήτη, το αξιολογικό μου κριτήριο θεωρώ πως μου επιτρέπει να δώσω μια υπεύθυνη γνώμη για το επίπεδο των θεραπευτικών και χαλαρωτικών μαλάξεων του Le Massage και πραγματικά τις θεωρώ άριστες.

Ο χώρος είναι μίνιμαλ, οι συνθήκες υγιεινής άριστες, το προσωπικό πρόθυμο, φιλικό και ευγενικό και οι υπηρεσίες άριστες. Με το που εισέλθεις στο Le Massage αισθάνεσαι άνετα και χαλαρά ενώ μετά το μασάζ φεύγεις πραγματικά άλλος άνθρωπος. Με την εκπληκτική προσφορά των 45 λεπτών μασάζ με μόλις 10 ευρώ μπορείς να γνωρίσεις τις θεραπείες και να εισέλθεις στη φιλοσοφία, ενώ μπορείς να συνδυάσεις πολλά είδη θεραπειών σε πολύ οικονομικά πακέτα.

Με λίγα λόγια, το Le Massage, είναι η λατρεμένη, καθημερινή συνήθεια την οποια προτείνω ανεπιφύλακτα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

https://www.facebook.com/LemassageGr/?fref=ts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *