Βρες έναν άντρα που να μην σε θέλει κατώτερη

image

Θέλει πολλά αρχίδια για να μπορέσει ένας άντρας να κρατήσει μια γυναίκα που είναι ίση ή ανώτερη απο τον ίδιο. Οι περισσότεροι, επειδή δεν μπορούν προτιμούν θηλυκά υποταγμένα, χωρίς πολύ μυαλό και με λίγα θέλω. Είναι δύσκολο, δεν είπε κανείς το αντίθετο. Αλλά σε ποιον αρέσουν τα εύκολα σε αυτή τη ζωή; Aναρωτιέμαι.

image

Ο ιδανικός συνδυασμός για τους άντρες είναι η γκόμενα να είναι αρκετά χαζή και κάπως εμφανίσιμη. Εκεί μπορούν να αποδώσουν και στο κρεβάτι. Με την πολύ έξυπνη και την υπερβολικά όμορφη ταυτόχρονα κομπλάρουν. Ο λόγος; Όταν βρίσκονται γυμνοί απέναντί της, χωρίς τα λεφτά, την εξουσία ή την επιρροή τους, τότε πρέπει να την ικανοποιήσουν με αυτό που πραγματικά είναι. Και νιώθουν ότι είναι λίγοι. Και ίσως και να είναι, γιατί αν δεν ήταν, απλά θα την ικανοποιούσαν.

image

Οι άντρες στον σεξ δεν κάνει να σκέφτονται. Γιατί άμα σκεφτούν, πέφτουν. Και δεν ξανασηκώνονται, ειδικά αν δε μπορούν να διαχειριστούν τη γυναίκα που έχουν δίπλα τους. Γι` αυτό, προτιμούν να πηγαίνουν με γυναίκες που θεωρούν κατώτερές τους και εύκολα διαχειρίσιμες, που έχουν μικρές προσδοκίες και λίγα θέλω.

image

Υπάρχουν όμως κι εκείνοι οι άντρες, που καμαρώνουν να έχουν δίπλα τους μια γυναίκα που να φυσάει. Αυτή που όλοι θα ήθελαν να έχουν αλλά ελάχιστοι θα μπορούσαν. Αυτή που το μυαλό της, η προσωπικότητά της, η εμφάνισή της, η αύρα της, είναι μόνιμα για κείνους μια πρόκληση. Και την κατακτούν. Συνέχεια, ξανά και ξανά. Πως να μην τους παραδεχτείς;

image

Και εκείνη δίπλα τους λάμπει ακόμη περισσότερο. Τους αγαπάει, τους φροντίζει, τους στηριζει κι εκείνοι δεν της στερούν το άλογό της. Ξέρουν ότι κι εκείνη πολεμίστρια είναι.

image

Γιατί πραγματικός άντρας είναι αυτός που μπορεί να σταθεί ψηλότερα απο τις προσδοκίες μιας γυναίκας. Και αν ένας άντρας καταφέρει να σταθεί ψηλότερα από τις προσδοκίες μια γυναίκας με high standards, τότε εκείνη θα του υποκλιθεί.

image

image

image

Οι υπόλοιποι, θα προσπαθήσουν αλλά θα ηττηθούν.

Και θα συμβιβαστούν με αυτές που τους αξίζουν.

image

Μια σκέψη στο “Βρες έναν άντρα που να μην σε θέλει κατώτερη”

  1. Πολύ ωραίο κείμενο. Γραφή σε ύφος αποφθέγματος. Εστιάζει περισσότερο στα συναισθηματικά «δεδομένα» της υπόθεσης παρά στα υλικά για να υποστηρίξει τα συμπεράσματα. Η δική μου ένσταση είναι ως προς το δείγμα που εξετάζεται. Φυσικά και υπάρχουν όλες αυτές οι κατηγορίες ανδρών, όπως υπάρχουν και πολύ περισσότερες (και χειρότερες) για τις οποίες δεν γίνεται λόγος. Μια πετυχημένη γυναίκα που έχει φτάσει «κάπου» λογικά θα είναι ικανή να διακρίνει αυτές τις κατηγορίες (ανάλογα και με το που «εφτασε» και το τι «πέτυχε»). Η άποψη μου είναι πως ο κόσμος που συναναστρέφεσαι είναι ανάλογος με το επίπεδο που «είσαι» ή «έχεις φτάσει». Αν συνεχίζεις και συναναστρέφεσαι άτομα που θεωρείς κατώτερα, μήπως τελικά δεν έχεις φτάσει τόσο ψηλά όσο νομίζεις?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *