Tα μεγαλύτερα #fail που μπορεί να σου τύχουν όταν πας να κάνεις πρώτη φορά σεξ με έναν άνδρα

Κάποτε είχα σκεφτεί πως ένα μεγάλο πρόβλημα στην ζωή, είναι ότι το σωστό πέος ανήκει στο λάθος άνδρα και το λάθος πέος στον σωστό άνδρα. Από τότε δεν έπαψα να επιβεβαιώνομαι.

Στη συνέχεια αναρωτήθηκα τι είναι τελικά πιο δύσκολο: να πετύχεις 5 αριθμούς στο Τζόκερ ή έναν τύπο με τον οποίο να κάνεις καλό σεξ; Ακόμη δεν έχω αποφασίσει.

Οπωσδήποτε όμως, έχω καταλήξει στα πέντε χειρότερα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν την πρώτη φορά που θα κάνεις σεξ με κάποιον.

Προσωπικά πιστεύω πως μετά δεν αξίζει να γίνει δεύτερη, για εσάς πάλι δεν ξέρω.

  • Αυτός που δεν μπορεί να κάνει σεξ με προφυλακτικό: ίσως η πιο κλισέ κατάσταση που αντιμετωπίζει μια γυναίκα την πρώτη φορά που θα έρθει σε επαφή με κάποιον είναι ν’ αρχίσει να γκρινιάζει ότι τον στενεύει, τον σφίγγει, δεν το ευχαριστιέται και διάφορα τέτοια επειδή πολύ απλά θέλει να το αποφύγει γιατί τόσο του κόβει και θέλει να κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες. Βαριέμαι. Αν είναι καλός στο σεξ θα είναι και φορώντας σακούλα σκουπιδιών. Να αποφασίζουμε αν και πότε θέλουμε να κάνουμε ελεύθερο σεξ εμείς κι όχι ένας random τύπος επειδή διαφορετικά του πέφτει.

big mouth hug GIF by NETFLIX

  • Αυτός που κάνει σεξ σαν κουνέλι: κάποια στιγμή κάποιος έπρεπε να το πει. Καμια μας δεν έχει ανάγκη από ένα μικρό ενοχλητικό κομπρεσέρ ανάμεσα στα πόδια της. Συνήθως αυτοί οι άνδρες κουνιούνται εξαιρετικά γρήγορα και τελειώνουν με εξίσου εντυπωσιακή ταχύτητα κάτι που ας μη μείνει πια μεταξύ μας: δεν αποτελεί καλό σεξ. Τα κουνέλια με τα κουνέλια και οι άνθρωποι με τους ανθρώπους. Τόσο απλό.

bunny quickie GIF

  • To μικρό πέος. Ε ναι δεν κατάλαβα, είναι cringe να αποκαλύπτεται το  μέγεθος του άλλου και να σε φέρνει σε αμηχανία. Και προσωπικά εξαντλώ τις καλές μου προθέσεις για το body positivity όταν βλέπω ένα ανδρικό ή γυναικείο σώμα με ατέλειες. Αλλά το μικρό πέος από εμένα είναι όχι, κυρίως αν είναι να με επηρεάσει γιατί δεν θα περάσω καλά. Ας έχει όποιος θέλει μικρό πέος αρκεί να μην κοιμάται μαζί μου.

Animated GIF

  • Αυτός που έχει τύψεις επειδή απατάει τη γκόμενά του ή τη γυναίκα του. Ρε φίλε, είναι πάρα πολύ απλά τα πράγματα, ή μην έχεις τύψεις ή μην απατάς τη γκόμενά σου. Σε τελευταία ανάλυση αν είναι να το κάνεις κάντο καλά, αν δεν μπορείς να το κάνεις μην το κάνεις καθόλου. Ο λόγος είναι ότι μετά και τύψεις θα έχεις και κακό σεξ θα έχεις κάνει. Και αλήθεια το κακό σεξ είναι χειρότερο από τις τύψεις. Όχι τίποτα άλλο, θα χάσεις και τη μία (βλέπε τύψεις) και την άλλη -αυτή σίγουρα- βλέπε κακό σεξ.Fail Family Guy GIF
  • Το να μην του σηκώνεται: το μεγάλο και θλιβερό κεφάλαιο της ανδρικής ανικανότητας. Αυτός ο εφιάλτης αν και είναι βασικά δικός του μόλις σου προκύψει μαζί του γίνεται αυτόματα και δικός σου αφού λανθασμένα νομίζεις ότι ευθύνεσαι. Έχει διαπιστωθεί πως η πλειοψηφία των γυναικών που πάνε να κάνουν σεξ με έναν άνδρα που δεν έχει στύση δεν παίζουν κανέναν ρόλο σε αυτό και αποτελεί αποκλειστικά δικό του ψυχοπαθολογικό πρόβλημα. Εντάξει μην επι-μείνετε πολύ, μάλλον θα φύγετε με περισσότερα ψυχολογικά και πάλι δεν θα έχει λυθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *