Η νέα εποχή στα ερωτικά βοηθήματα τα θέλει no gender, πράγμα που σημαίνει ότι οι συσκευές ηδονής θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλα τα φύλα με το ίδιο αποτέλεσμα. Το Enoki είναι ένα non binary ερωτικό παιχνίδι το οποίο μπορεί να προσφέρει ευχαρίστηση τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες ενώ κάνει και για ζευγάρια.

Συσκευές σαν το Εnoki ουσιαστικά στοχεύουν στην διέγερση των ερωτογενών ζωνών οι οποίες υπάρχουν σε ολόκληρο το σώμα και όχι μόνο στα γεννητικά όργανα. Με λίγα λόγια η χρήση του είναι η ίδια με αυτή μιας συσκευής για μασάζ αλλά οι προδιαγραφές του είναι πολύ πιο προηγμένες και μπορούν να διεγείρουν σεξουαλικά το άτομο που το χρησιμοποιεί. Δεν ποντάρει στα οφέλη της διείσδυσης αλλά στην διέγερση που προσφέρει η δόνηση και το τριγκάρισμα των νεύρων.

Πρόκειται ουσιαστικά για έναν δονητή που είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας σιλικόνη και η γοητεία του προέρχεται από το πανέμορφο ABS σχήμα του και η τεχνολογία που διαθέτει είναι πολύ μπροστά από την εποχή του. Eίναι πολυτελής, έχει κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό και αποδίδει τα μέγιστα όπως λένε όσοι τον δοκίμασαν.

Λόγω του μεγέθους του και του γεγονότος ότι είναι αδιάβροχος μπορεί να τον χρησιμοποιηθεί άφοβα στο μπάνιο. Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του είναι η λειτουργία κορύφωσης (climax function), η οποία δίνει εκπληκτική ώθηση οδηγώντας το άτομο που τον χρησιμοποιεί σε μία ολοκληρωτικά εκστασιακή ατμόσφαιρα. Μπορείτε να βρείτε το Enoki  και να ανακαλύψετε μόνοι σας τις δυνατότητές του. Σε κάθε περίπτωση, τα no gender sex toy είναι μια πολύ καλή αρχή για μια νέα εποχή στην κατασκευή των ερωτικών παιχνιδιών χωρίς σύνορα.